Besplatna radionica pisanja filmske

STIFF radionicaU sklopu STIFF festivala (Međunarodnog studentskog festivala filma i videa) Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci za sve zainteresirane studentice i studente drugu godinu za redom organizira besplatnu radionicu pisanja filmske kritike.

Kada? Od 21.-24.rujna 2015. (18-20 sati) Gdje? Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci (učionica 601, 6.kat) Koji su uvjeti? Samo moraš pohađati neki od fakulteta Sveučilišta u Rijeci (biti student/studentica)

A, kako se prijaviti? Samo nam se javi na e-mail adresu skc@uniri.hr. I to brzo, radionica je besplatna, a broj mjesta je OGRANIČEN!

I, što ćemo raditi? Nakon potvrđene prijave, prisustvuješ radionicama koje i ove godine vodi doc. dr. sc. Dejan Durić, profesor s Filozofskog fakulteta i filmski kritičar. Tijekom radionice analizirat će se tekstovi filmske kritike, problematizirati struktura i vrste filmske kritike, odgledati film te na primjeru njega pokušati primijeniti stečeno znanje. Radionica će te pripremiti za pisanje kritika filmova u sklopu festivala (po vlastitom odabiru) koje ćemo objaviti na stranicama SKC-a. Super, prijavljujem se! skc@uniri.hr

 Više o STIFF-u  i STIFF Facebook

Categories: